Όροι και Προϋποθέσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Στην ITYRES ενδιαφερόμαστε για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και θέλουμε να είμαστε ανοιχτοί και διαφανείς σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας τους.
Για το λόγο αυτό έχουμε δημιουργήσει την παρούσα Πολιτική Απορρήτου στην οποία εξηγούμε πώς επεξεργαζόμαστε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.  

Υπεύθυνη Επεξεργασίας
Η εταιρεία ITYRES, (στο εξής ΕΤΑΙΡΙΑ) είναι η υπεύθυνη επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
ITYRES
28ης Οκτωβρίου 3
Μέγαρα, 19100
[ΑΦΜ]
215 215 9600
[Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων: [Όνομα DPO}
e-mail επικοινωνίας για θέματα προσωπικών δεδομένων: [email protected]

Πού αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας;
Τα δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς αποθηκεύονται εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Τα δικαιώματά σας
Δικαίωμα πρόσβασης:
Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σας που βρίσκονται στην κατοχή μας ανά πάσα στιγμή. Προς το σκοπό αυτό μπορείτε να μας αποστείλετε e-mail στο [email protected]

Δικαίωμα στην φορητότητα:
Στις περιπτώσεις που η ΕΤΑΙΡΙΑ επεξεργάζεται προσωπικά σας δεδομένα με αυτοματοποιημένα μέσα στηριζόμενη στη συγκατάθεσή σας ή βάσει σύμβασης, έχετε το δικαίωμα να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε την απευθείας διαβίβαση των δεδομένων σας σε τρίτο πρόσωπο. Το ανωτέρω δικαίωμα αφορά μόνο αφορά μόνο προσωπικά δεδομένα που έχετε παράσχει εσείς σε εμάς.
Για να ασκήσετε το παραπάνω δικαίωμά σας μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο π.χ. [email protected]

Δικαίωμα διόρθωσης:
Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων αν είναι ανακριβή ή τη συμπλήρωσή τους αν είναι ελλιπή.
Αν διατηρείτε λογαριασμό στην ΕΤΑΙΡΙΑ, μπορείτε να τροποποιήσετε μέσω αυτού τα δεδομένα σας.
Μπορείτε επίσης να μας στείλετε e-mail στο [email protected]

Δικαίωμα διαγραφής:
Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε ανά πάσα στιγμή τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων τα οποία επεξεργάζεται η ΕΤΑΙΡΙΑ ιδίως όταν:
•    Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν ή υποβλήθηκαν κατ’ άλλο τρόπο σε επεξεργασία
•    Η επεξεργασία των δεδομένων σας στηρίζεται στη συγκατάθεσή σας και ανακαλείτε τη συγκατάθεση αυτή
•    Τα δεδομένα σας υποβλήθηκαν σε επεξεργασία παράνομα.
Το ανωτέρω δικαίωμα δεν υφίσταται ιδίως όταν:
•    Η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι απαραίτητη για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων
•    Η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι απαραίτητη για την τήρηση νομικής υποχρέωσης της ΕΤΑΙΡΙΑ που επιβάλλει την επεξεργασία.
Σε κάθε περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε για την ικανοποίηση ή μη του αιτήματός σας και σε περίπτωση μη ικανοποίησης, για τους λόγους στους οποίους οφείλεται αυτή.
Για να ασκήσετε το παραπάνω δικαίωμά σας μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο [email protected]

Δικαίωμα εναντίωσης:
Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που στηρίζεται σε έννομο συμφέρον της ΕΤΑΙΡΙΑ. Στην περίπτωση αυτή θα σταματήσουμε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός αν μπορούμε να αποδείξουμε ότι έχουμε επιτακτικούς και νόμιμους λόγους για την επεξεργασία οι οποίοι υπερισχύουν των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Για να ασκήσετε το παραπάνω δικαίωμά σας μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο [email protected]
 
Δικαίωμα εναντίωσης στην απευθείας εμπορική προώθηση:
Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης, περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ.
Μπορείτε να δηλώσετε τη σχετική επιθυμία σας με τους ακόλουθους τρόπους:
•    Ακολουθώντας τις οδηγίες που συνοδεύουν κάθε e-mail με προωθητικό περιεχόμενο
•    Αποστέλλοντας e-mail στο [email protected]

Δικαίωμα περιορισμού:
Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις:
•    Όταν αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών σας δεδομένων και μέχρι η ΕΤΑΙΡΙΑ να επαληθεύσει την ακρίβεια αυτών.
•    Όταν η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι παράνομη και αντιτάσσεστε στη διαγραφή τους ζητώντας αντ’ αυτής τον περιορισμό της χρήσης τους.
•    Όταν η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν χρειάζεται πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς της επεξεργασίας, αλλά τα δεδομένα αυτά σας είναι απαραίτητα για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων
•    Όταν αντιτάσσετε στην επεξεργασία των δεδομένων σας από την ΕΤΑΙΡΙΑ που στηρίζεται σε έννομο συμφέρον της τελευταίας και μέχρι να επαληθευθεί ή ύπαρξη οι μη νόμιμων λόγων της ΕΤΑΙΡΙΑ που υπερισχύουν των ελευθεριών ή δικαιωμάτων σας.
Για να ασκήσετε το παραπάνω δικαίωμά σας μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο [email protected]
 

Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή:
Αν θεωρείτε ότι η ΕΤΑΙΡΙΑ  επεξεργάζεται τα δεδομένα σας με εσφαλμένο τρόπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο +30 215 215 9600. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ή στην τυχόν άλλη αρμόδια εποπτική αρχή.

Τροποποιήσεις της Πολιτικής Απορρήτου μας:
Μπορεί να χρειαστεί να τροποποιήσουμε την Πολιτική Απορρήτου μας. Η τελευταία έκδοση της Πολιτικής Απορρήτου είναι πάντα διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας.

 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ
Γιατί χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;
Θα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να διαχειριζόμαστε τις διαδικτυακές αγορές σας στην ΕΤΑΙΡΙΑ, προβαίνοντας σε επεξεργασία των παραγγελιών σας και των επιστροφών μέσω των διαδικτυακών υπηρεσιών μας και αποστέλλοντάς σας ειδοποιήσεις σχετικά με την παράδοση των αντικειμένων σας.
Τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται για να σας ταυτοποιήσουν, για να επιβεβαιωθεί ότι έχετε συμπληρώσει την προβλεπόμενη από το νόμο ηλικία ώστε να είναι έγκυρη η εκ μέρους σας ανάληψη νομικών δεσμεύσεων και για να επιβεβαιωθεί η διεύθυνσή σας από εξωτερικούς συνεργάτες.

Τι είδους προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε;
Επεξεργαζόμαστε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν:
* στοιχεία επικοινωνίας, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, e-mail και τηλέφωνο, φύλο (εφόσον επιλέξετε να καταχωρήσετε αυτήν την πληροφορία) και ημερομηνία γέννησης (εφόσον επιλέξετε να καταχωρήσετε αυτήν την πληροφορία)
* πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πληρωμής (όπως την μέθοδο πληρωμής που επιλέχθηκε, την ημερομηνία συναλλαγής και το ποσό αυτής)
* πληροφορίες σχετικά με παραγγελίες

Αν διατηρείτε λογαριασμό στην ΕΤΑΙΡΙΑ, επεξεργαζόμαστε επίσης προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε στο πλαίσιο του ανωτέρω λογαριασμού όπως:
* ιστορικών αγορών
* wishlist

Ποιος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα;
Τα προσωπικά σας δεδομένα που κοινοποιούνται σε τρίτα πρόσωπα, χρησιμοποιούνται μόνο για την παροχή σε εσάς των παραπάνω υπηρεσιών. Κατά συνέπεια αποδέκτες προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να είναι αποθήκες και συνεργαζόμενες εταιρείες courier και στους λογιστές/ φορολογικούς μας συμβούλους.
Σε κάθε περίπτωση διαβιβάζονται μόνο τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την παροχή εκ μέρους της κάθε συνεργαζόμενης υπηρεσίας της αντίστοιχης υπηρεσίας για την οποία γίνεται η διαβίβαση.
Μερικές από τις ανωτέρω εταιρείες ενδέχεται να έχουν αυτοτελές δικαίωμα ή υποχρέωση να επεξεργαστούν τα προσωπικά σας δεδομένα. Στην περίπτωση αυτή ενεργούν οι ίδιες ως υπεύθυνες της αντίστοιχης επεξεργασίας.

Ποια είναι η νομική βάση επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων;
Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για την εκ μέρους της ΕΤΑΙΡΙΑ παροχή της υπηρεσίας που συνίσταται στη διαχείριση και την παράδοση της παραγγελίας σας.

Για πόσο διάστημα αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;
Θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για διάστημα 3 χρόνων από την τελευταία σας αγορά.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 Η περίοδος εντός της οποίας οι καταναλωτές μπορούν να υπαναχωρήσουν από σύμβαση πώλησης είναι  14 ημέρες

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ
Γιατί χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;
Θα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας αποστέλλουμε newletters και διαφημιστικές προσφορές μέσω e-mail και/ή τηλεφώνου.
Για να κάνουμε καλύτερη την εμπειρία σας ως χρήση στην ΕΤΑΙΡΙΑ, θα σας παρέχουμε συναφείς με τα ενδιαφέροντά σας πληροφορίες, θα σας προτείνουμε προϊόντα, θα σας αποστέλλουμε υπενθυμίσεις σχετικά με τα προϊόντα που υπάρχουν στο καλάθι αγορών σας και εξατομικευμένες προσφορές.

Τι είδους δεδομένα επεξεργαζόμαστε;
Θα επεξεργαζόμαστε τις ακόλουθες πληροφορίες προσωπικών δεδομένων
* στοιχεία επικοινωνίας, όπως e-mail και τηλέφωνο
* φύλο (σε περίπτωση που επιλέξετε να μας γνωστοποιήσετε αυτό το δεδομένο)
* τα προϊόντα και τις προσφορές που έχετε περιηγηθεί

Αν διατηρείτε λογαριασμό στην ΕΤΑΙΡΙΑ, θα επεξεργαζόμαστε επίσης προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε στο πλαίσιο του ανωτέρω λογαριασμού όπως:
* όνομα
* διεύθυνση
* ηλικία
* ιστορικών αγορών
* wishlist

Ποιος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα;
Τα προσωπικά σας δεδομένα που κοινοποιούνται σε τρίτα πρόσωπα, χρησιμοποιούνται μόνο για την παροχή σε εσάς των παραπάνω υπηρεσιών. Κατά συνέπεια αποδέκτες προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να είναι διαφημιστικά πρακτορεία και τεχνικοί πάροχοι διάδοσης μηνυμάτων εμπορικής προώθησης.

Σε καμία περίπτωση δεν μεταβιβάζουμε, πουλάμε ή ανταλλάσσουμε προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς εμπορικής προώθησης τρίτων προσώπων.

Ποια είναι η νομική βάση επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων;
Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στηρίζεται στη συγκατάθεσή σας ή σε περίπτωση που έχει προηγηθεί η εκ μέρους αγορά προϊόντων, ως προς τα προωθητικά e-mails που σας αποστέλλουμε, σε έννομο συμφέρον μας.

Δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης σας:
Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας, αποστέλλοντας e-mail στο [email protected] και το δικαίωμα να αντιταχθείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης.
Αν ασκήσετε τα δικαιώματα αυτά, η ΕΤΑΙΡΙΑ δε θα είναι πλέον σε θέση να σας αποστέλλει διαφημιστικές προσφορές ή πληροφορίες στηριζόμενη στη συγκατάθεσή σας.
Μπορείτε να αντιταχθείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης με τους ακόλουθους τρόπους:
•    Ακολουθώντας τις οδηγίες που συνοδεύουν κάθε e-mail με προωθητικό περιεχόμενο
•    Αποστέλλοντας e-mail στο [email protected]

Για πόσο διάστημα αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;
Θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης μέχρι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αντιταχθείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης.


ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ
Γιατί χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;
Θα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να διαχειριστούμε τον προσωπικό σας λογαριασμό και να σας προσφέρουμε μία εξατομικευμένη και πιο ευχάριστη εμπειρία χρήστη στην ΕΤΑΙΡΙΑ.
Θα σας παρέχουμε ιστορικό και πληροφορίες σχετικά με τις παραγγελίες, τις επιστροφές και τους πόντους (points) σας και σας επιτρέπουμε να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Θα σας παρέχουμε επίσης εύκολους τρόπους ώστε να διατηρείτε ακριβή και επίκαιρα τα στοιχεία σας, όπως για παράδειγμα τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Περαιτέρω θα σας επιτρέπουμε να αποθηκεύετε αντικείμενα στο καλάθι και στη wishlist σας.

Τι είδους προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε;
Θα επεξεργαζόμαστε πάντα το e-mail σας και τον κωδικό πρόσβασης που έχετε ορίσει όταν εισέρχεστε στον λογαριασμό που έχετε στην ΕΤΑΙΡΙΑ.
Θα επεξεργαζόμαστε επίσης τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
* στοιχεία επικοινωνίας, όπως ονοματεπώνυμο και e-mail
* διεύθυνση και τηλέφωνο (εφόσον επιλέξετε να καταχωρήσετε αυτές τις πληροφορίες)
* ημερομηνία γέννησης (εφόσον επιλέξετε να καταχωρήσετε αυτήν την πληροφορία)
* φύλο (εφόσον επιλέξετε να καταχωρήσετε αυτήν την πληροφορία)

Θα επεξεργαζόμαστε τα ακόλουθα δεδομένα σε περίπτωση που προβείτε σε αγορά και/ή επιστροφή προϊόντων
* ιστορικό παραγγελιών
* ιστορικό επιστροφών
* ιστορικό πόντων

Ποιος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα;
Τα προσωπικά σας δεδομένα αποστέλλονται σε τρίτα πρόσωπα μόνο στο βαθμό που απαιτείται για την παροχή των ανωτέρω αναφερόμενων υπηρεσιών και προς το σκοπό αυτό.

Ποια είναι η νομική βάση επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων;
Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων αναφορικά με το λογαριασμό σας θεμελιώνεται στη συγκατάθεσή σας με τη δημιουργία του λογαριασμού.

Δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης σας:
Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας, αποστέλλοντας e-mail στο [email protected] Στην περίπτωση αυτή θα προβούμε σε διαγραφή του λογαριασμού σας.

Για πόσο διάστημα αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;
Θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρόνο έχετε ενεργό λογαριασμό.
Διατηρείτε το δικαίωμα να καταργήσετε το λογαριασμό σας οποιαδήποτε στιγμή. Στην περίπτωση αυτή θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο αν η διατήρηση τους επιβάλλεται από την ισχύουσα νομοθεσία και/ή αν υφίσταται κάποια εκκρεμής διένεξη.

Ο λογαριασμός σας θα πάψει να θεωρείται ενεργός αν δεν έχει έχετε κάνει καμία παραγγελία για 3 χρόνια. Εφόσον ο λογαριασμός σας καταστεί ανενεργός, τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαγραφούν.


ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Γιατί χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;
Θα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να διαχειριστούμε ερωτήματα, παράπονα, απορίες, ζητήματα σχετικά με επιστροφές προϊόντων και θέματα τεχνικής υποστήριξης.
Επίσης μπορεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία σας.

Τι είδους προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε;
Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα που θέτετε στη διάθεσή σας, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων κατηγοριών:
* στοιχεία επικοινωνίας όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, e-mail και τηλέφωνο
* πληροφορίες και ιστορικό πληρωμών
* πληροφορίες σχετικά με παραγγελίες
* στοιχεία λογαριασμού
* κάθε είδους επικοινωνία σχετικά με το ζήτημα

Ποιος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα;
Τα προσωπικά σας δεδομένα αποστέλλονται σε τρίτα πρόσωπα, όπως εταιρείες ταχυμεταφορών, εταιρείες που διαχειρίζονται τις επιστροφές προϊόντων και/ή αποθήκες, μόνο στο βαθμό που απαιτείται για την παροχή των ανωτέρω αναφερόμενων υπηρεσιών και προς το σκοπό αυτό.

Ποια είναι η νομική βάση επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων;
Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όταν έχει προηγηθεί η εκ μέρους σας παραγγελία προϊόντων στηρίζεται στη μεταξύ μας σύμβαση πώλησης, σε κάθε άλλη περίπτωση στηρίζεται σε έννομο συμφέρον μας.

Για πόσο χρόνο διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;
Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για διάστημα 5 ετών από την οριστική διευθέτηση του αιτήματος, ερωτήματος, παραπόνου, απορίας ή άλλου ζητήματος.


LIVE CHAT
Γιατί χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;
Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται η δυνατότητα live chat με fashion slylists. Όταν χρησιμοποιείτε αυτή την δυνατότητα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα που μας υποβάλετε με αυτόν τον τρόπο για την παροχή σε εσάς στυλιστικών συμβουλών και συμβουλών μόδας.

 Τι είδους προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε;
Θα επεξεργαζόμαστε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων
* ονοματεπώνυμο
* e-mail

Ποιος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα;
Τα προσωπικά σας δεδομένα αποστέλλονται σε τρίτα πρόσωπα, όπως σε συνεργαζόμενους fashion stylists, μόνο στο βαθμό που απαιτείται για την παροχή των ανωτέρω αναφερόμενων υπηρεσιών και προς το σκοπό αυτό.

Ποια είναι η νομική βάση επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων;
Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όταν έχει προηγηθεί η εκ μέρους σας παραγγελία προϊόντων στηρίζεται στη μεταξύ μας σύμβαση πώλησης, σε κάθε άλλη περίπτωση στηρίζεται σε έννομο συμφέρον μας.

Για πόσο χρόνο διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;
Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για διάστημα 3 ετών από την τελευταία επικοινωνία μας.


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Γιατί χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;
Θα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν συμμετέχετε σε online διαγωνισμούς. Στην περίπτωση αυτή θα χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας ταυτοποιήσουμε, να επιβεβαιώσουμε την ηλικία σας, να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με το διαγωνισμό πριν και μετά από κάποιο event, καθώς και για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που ανακηρυχθείτε νικητής και να για να σας παραδώσουμε το αντίστοιχο βραβείο.  
Τι είδους προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε;
Θα επεξεργαζόμαστε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων
* στοιχεία επικοινωνίας όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, e-mail και τηλέφωνο
* ηλικία
* πληροφορίες που υποβάλατε στο διαγωνισμό

Ποιος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα;
Τα προσωπικά σας δεδομένα αποστέλλονται σε τρίτα πρόσωπα, όπως εταιρείες ταχυμεταφορών για την παράδοση των επάθλων, μόνο στο βαθμό που απαιτείται για την παροχή των ανωτέρω αναφερόμενων υπηρεσιών και προς το σκοπό αυτό.

Ποια είναι η νομική βάση της επεξεργασίας;
Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στηρίζεται στη συγκατάθεσή σας, η οποία λαμβάνεται όταν επιλέγετε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό.

Το δικαίωμά σας να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας:
Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε την παραπάνω συγκατάθεσή σας,  αποστέλλοντας e-mail στο [email protected] . Στην περίπτωση αυτή όμως δε θα είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε τις παραπάνω αναφερόμενες υπηρεσίες.  

Για πόσο χρόνο διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;
Θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για 3 έτη μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.


ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ
Γιατί χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;
Θα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να συμμορφωθούμε με έννομες υποχρεώσεις (συμπεριλαμβανομένων των φορολογικών – λογιστικών), δικαστικές αποφάσεις και διαταγές δικαστικών ή άλλων αρχών.

Τι είδους προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε;
Θα επεξεργαζόμαστε ενδεικτικά τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων
* αριθμό παραγγελίας
* ονοματεπώνυμο
* ταχυδρομική διεύθυνση
* ποσό συναλλαγής
* ημερομηνία συναλλαγής

Ποιος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα;
Θα κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα στους συνεργάτες μας, οι οποίοι μας βοηθούν στην εκπλήρωση των ανωτέρω υποχρεώσεών μας, όπως οι λογιστές και οι φορολογικοί και οι νομικοί μας σύμβουλοι.

Ποια είναι η νομική βάση επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων;
Η ανωτέρω επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωσή μας με έννομες υποχρεώσεις μας.

Για πόσο χρόνο διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;
Θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις ανωτέρω υποχρεώσεις μας.


ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ
Γιατί χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;
Θα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τον εντοπισμό, την αποτροπή και την αντιμετώπιση περιπτώσεων κακής χρήσης των υπηρεσιών μας, καθώς και για την αποτροπή και την έρευνα περιπτώσεων απάτης και/ή άλλων εγκληματικών πράξεων.

Τι είδους προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε;
Θα επεξεργαστούμε ενδεικτικά τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων
* στοιχεία επικοινωνίας, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, e-mail και τηλέφωνο
* ιστορικό και πληροφορίες παραγγελιών
* ιστορικό παραδόσεων και επιστροφών
* πληροφορίες πληρωμών

Ποιος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα;
Τα προσωπικά σας δεδομένα αποστέλλονται σε τρίτα πρόσωπα μόνο στο βαθμό που απαιτείται για την εκπλήρωση των ανωτέρω σκοπών.
Μπορεί να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε ασφαλιστικές εταιρείες, νομικές αρχές και συμβούλους, ανακριτικές ή εισαγγελικές αρχές για τη διενέργεια ερευνών. Κάποιοι ή όλοι οι ανωτέρω αποδέκτες ενδέχεται να έχουν αυτοτελές δικαίωμα ή υποχρέωση να προβούν στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενεργώντας στην περίπτωση αυτή ως υπεύθυνοι επεξεργασίας.

Ποια είναι η νομική βάση επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων;
Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων προς το σκοπό αποτροπής της κατάχρησης των υπηρεσιών μας στηρίζεται στο έννομο συμφέρον μας.

Για πόσο χρόνο διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;
Θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα απαιτείται προκειμένου να αποτρέψουμε και/ή να αναφέρουμε τελεσθείσες ή πιθανές απάτες και άλλα αδικήματα.